Längd
723 CM
23,7 FT
Bredd
256 CM
8,4 FT
Vikt utan motor
1545
3407 Lbs
Höjd på båt
288 CM
9,4 FT
Tankkapacitet
150 L
40 GAL
Upp till
115 HK
115 HK
Stamlängd
XL
XL
Antal personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris från
627 800 kr
12V strömuttag

Badstege

Belysning i kabin

Bottenfärg

Brandsläckare

Dynor i kabin

Elektrisk länspump

Förtöjningspaket

Förtöjningsöglor akter

Handtag tak

Inbyggd bränsletank

Kabelrör från akter till fören (för montering av lindragare)

Kapelldörr kabin

Kopphållare (2 stk.)

Köljärn

Lanternor

Manuell länspump

Räcken styrbord och babord (4 + 4 stk.)

Självläns

Stuvutrymme akter och för

Vindrutetorkare

En trogen följeslagare till sjöss.

Det är en perfekt vinterdag för fiske; solsken och -20 grader Celsius. Fisket är bra, du tillbringar ett par timmar på däck för att fånga ombord. Det är dags för en paus, men vädret gör det lite för kallt att ta pausen ute. Du öppnar dörren till kabinen och känner värmen som omsluter dig när du går in i styrhytten. Värmen är på, kaffet är varmt.

Detta är precis vad Sting 725 Cabin handlar om. En plattform för arbete. En plattform för nöje. En plattform för familj och vänner. Och din trogna följeslagare till sjöss, oavsett väder.

Driven av de kraftfulla Mercury-motorerna, är Sting 725 Pro Cabin en kraftig båt, med tillräckligt vridmoment för att arbeta med tunga laster och gods. 725 Pro Cabin är designad som en halvplanande båt, gjord för att minska "planingströskeln". Detta skapar ett fartyg som är smidigt och lätt att manövrera, vilket är praktiskt när du drar fiskelinor, fisknät eller flyttar last.

Ögonfallande design ger förbättrad körbarhet.

Med sitt framåtlutande styrhus har Sting 725 Pro Cabin ett aggressivt och förfinat utseende. De 360 graders fönstren ger en fantastisk översikt över vad som händer runt omkring dig och ger dig en känsla av kontroll. Styrhuset är också placerat centralt i båten, vilket ger en föredragen tyngdpunkt. Detta förbättrar i sin tur stabiliteten och körbarheten hos 725 Open Cabin.

Jag skulle vilja ha en offert för Sting 725 Pro Cabin.