Längd
611 CM
20 FT
Bredd
236 CM
7,7 FT
Vikt utan motor
775
1709 Lbs
Höjd på båt
225 CM
7,4 FT
Tankkapacitet
25 L
7 GAL
Upp till
90 HK
90 HK
Stamlängd
L
L
Antal personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris från
323 300 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Fäste för lindragare

Förtöjningspaket

Lanternor

Låsbar aktertoft med förvaring

Manuell länspump

Självläns

Taklucka

Vindrutetorkare på förarsidan

Sting 600 Pro HT är båten för dig som fiskar året om eller transporterar material oavsett årstid. Båten är stabil och stabil i havet och med ett högt fribord som gör den lämplig för fiske och när det blir kallt kan du ta pauser i den varma hytten. Med lindragarfästen både för och akterut kan du rigga båten precis som du vill ha den. Du rör dig lätt mellan fören och aktern via dörren i hytten eller de breda skarndäcken. Det är standard med rostfria räcken på taket som gör det enkelt och säkert att förflytta sig. Sting 600 pro HT är kort sagt en perfekt båt för användning året runt.

Hytten och fören

Området i fören på Sting 600 Pro HT kännetecknas av gott om utrymme. Båten är utformad för att ge dig god sjövärdighet, samtidigt som du får det utrymme du behöver för bagage, fiskeutrustning eller material. Massiva räcken ger en säker och bra plats att dra tinor, nät eller hålla fast vid när du går ombord. Här kan du också knyta fasta rep som du använder för fiske. Inne i hytte är Sting 600 Pro HT praktisk och lättanvänd. Du hittar uttag för laddning av telefonen / surfplattan om du vill (både USB- och 12V -uttag). Hytten har en stor taklucka för ökad sikt eller för att släppa in frisk luft. Förarplatsen kan utrustas med kartplotter / navigering där du även kan få ekolod som gör fisket enklare. Hytten kan också utrustas med extra bänkar för ett ökat antal sittplatser. Om du önskar att förlänga säsongen och ge din cockpit på Sting 600 Pro HT mer värme kan du beställa båten med en kapellvägg för cockpit och värmare. Då får du snabbt en trevlig plats när du ger dig ut på havet under kallare perioder på året. Båten levereras som standard med vindrutetorkare på styrbord så att du alltid har god sikt.

Akterdäck

På akterdäcket på 600 Pro HT finns det också gott om plats, här kan du sälla undan dina tinor, fiskenät eller annan utrustning vid frakt. Batteriet har ett separat utrymme med en lucka och huvudbrytare som enkelt placeras utanför luckan. Båten kan levereras med en fast bränsletank eller bärbar bränsletank, dessa finns i mitten av båten med åtkomst via en lucka i akterbänken. Sting 600 Pro HT kan också utrustas med sjövattenspolning på däcket, om du väljer denna utrustning hittar du kopplingen i mitten av akterbänken precis ovanför självdräneringen (direkt ovanför golvet). Helt akterut hittar du ett förvaringsutrymme för rep och dragg, samt en badstege som kan fällas ut både från havet och från båten. Sting 600 Pro HT levereras med Mercury -motorer, väl anpassade till användningsmönstret för denna typ av båt.

Galleri