Längd
542 CM
17,8 FT
Bredd
215 CM
7,1 FT
Vikt utan motor
650
1434 Lbs
Höjd på båt
187 CM
6,1 FT
Tankkapacitet
70 L
19 GAL
Upp till
100 HK
100 HK
Stamlängd
L
L
Antal personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris från
305 000 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Dynset

Förtöjningspaket

Konsol med vindruta och metallram.

Lanternor

Manuell länspump

Vattenskidsmast

530S är en praktisk och gedigen skärgårdsjeep, väl lämpad för resor lokalt i skärgården och med gott om plats för passagerare och bagage. Båten kännetecknas av Stings praktiska lösningar och ger dig bekymmersfria dagar till sjöss. Skrovet kännetecknas av det faktum att det tar lätt på havet samtidigt som du håller dig torr från sjöspray. Bra, funktionella förvaringsutrymmen både i fören, under sittbrunnen, i sätet för föraren och passagerarna, och inte minst i akterbänken gör att du enkelt kan packa och åka på en ö -resa som sommardagarna visar sig för bäst. Samtidigt ger utrymmet i Sting 530S dig en fantastisk båt för skärgården.

Cockpit och för

Fören i 530 S har en bred ingång, med en smart boglucka som är bekväm att kliva på. Bogluckan döljer ett förvaringsutrymme för rep. Två steg tar dig ner till golvet, som är brett och har gott om plats. Bänkarna i fören har bekväma kuddar som du enkelt kan fästa på själva bänken. Om du beställer din 530 S med en solbädd kommer den med en insatsdyna som placeras mellan bänkarna. Förtöj båten vid en klippa, och du är redo att njuta av sommardagarna i solen. Räckena följer skrovsidorna och ökar fribordets höjd. Konsolen ligger något mot styrbordssidan och har gott om plats för passage på babordssidan, men du kan även passera på en förhöjd nivå på styrbordssidan. Framför konsolen hittar du plats för 4 fendrar, och du får en snygg och praktisk plats att ha dessa när de inte används. Konsolen kan öppnas upp mot färdriktningen, och därmed får du tillgång till ett större stuvutrymme för att få bort bagage eller shoppingpåsar från golvet. Konsolen har också ett stort, öppet förvaringsfack där du kan lägga lösa föremål som ska vara lättåtkomliga. 530 S kan utrustas med kartplotter och du hittar motorinstrumentation och gasreglage / växlar för en bekväm körupplevelse.

Akterdäcket

Akterbänken är gjord för att ge bra ryggstöd men också för att ge enkel passage till utrymmet helt akterut. Kuddarna på sidorna är avtagbara och gör att du enkelt kan passera. Båten är utrustad med en badstege som enkelt fälls ut antingen från båten eller från vattnet. Bränslepåfyllningen för den interna tanken finner du på styrbord sida av aktern.

Galleri

Video