Längd
498 CM
16,3 FT
Bredd
203 CM
6,7 FT
Vikt utan motor
530
1169 Lbs
Höjd på båt
174 CM
5,7 FT
Tankkapacitet
25 L
7 GAL
Upp till
80 HK
80 HK
Stamlängd
L
L
Antal personer
5
5
CE-kategori
C
C
Pris från
251 600 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Dynset

Förtöjningspaket

Konsol med vindruta och metallram.

Lanternor

Manuell länspump

Självläns

Vattenskidsmast

Sting 485 S är en perfekt skärgårdsjeep för dig som använder båten för kortare resor i skärgården. 485 S är utformad för att göra det lättare för dig att flytta in och ut ur båten, samtidigt som den ger enklare lastning och lossning med en bred rosett och ett brett golv. Dessutom hittar du gott om bostadsutrymme för bagage under konsolen och bänken, och en rymlig och bekväm aktersoffa. Alla dessa element gör Sting 485 S perfekt för dig som vill ha ett bekymmersfritt båthållande och snabbt kan ta dig ut på de korta sommarresorna i skärgården.

Konsol och för

Fören på Sting 485 har en bred ingång och solida räcken, vilket gör att båten känns lätt att ta sig av och ombord på. Sittdynan i fören fungerar som ett steg att gå ner på golvet. Själva golvutrymmet är stort och utrymmet framför konsolen är väl lämpat för förvaring av bagage och matvaror. Just av denna anledning är 485 S mycket lämplig att använda på landstället eller stuga, med sitt goda utrymme och ändå praktiska storlek. Bredvid konsolen på babordssidan hittar du huvudpassagen från fören till aktern och du hittar också passagen runt konsolen på styrbordssidan. Konsolen har en hög och bred vindruta som fungerar bra i både fint och dåligt väder. Detta kan också lutas upp mot färdriktningen, vilket ger dig tillgång till ett praktiskt vardagsrum under själva konsolen. Du hittar också ett öppet stuvutrymme för saker du vill ha lättillgängliga, men skyddade från vädret. Sting 485 S kan levereras med kartplotter och motorinstrumentationen är placerad för en bra överblick.

Akterdäck

Du kan flytta ryggstödet på bänken vid konsolen mot fören och akter, så att du antingen kan sitta vänd mot aktern när båten står stilla och du har passagerare med dig. Akterbänken är bred och bekväm med ryggstöd för 2 personer. Du kan ta bort sidodynorna så att passagen bak till akterspegeln blir lättare. Under sidokuddarna hittar du ett praktiskt förvaringsutrymme för två av båtens fendrar. Båten är också utrustad med en badstege som kan manövreras både från vattnet och från båten.

Galleri

Video