Längd
584 CM
19,2 FT
Bredd
223 CM
7,3 FT
Vikt utan motor
896
1976 Lbs
Höjd på båt
191 CM
6,3 FT
Tankkapacitet
100 L
27 GAL
Upp till
115 HK
115 HK
Stamlängd
XL
XL
Max antal personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris från
454 900 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Dynset

Förtöjningspaket

Konsolöverdrag

Självläns

Sätesöverdrag

Sting 580S – praktisk, snabb och familjevänlig

Möt nya 580 S, flaggskeppet bland styrpulpeter från Sting. I 580 S ser vi många av dom välgjorda och smarta lösningarna från 485 S och 530 S, och i tillägg förbättrar vi plats, utrymme och förbättrar förarmiljön. Ett brett och stabilt skrov med bra köregenskaper ger alla ombord en komfortabel upplevelse på sjön. Motoriseringen från Mercurys tystgående 100 och 115 hästars motorer gör att Sting 580 S har en mjuk och behaglig gång, både i långsam och marschfart.

Höjdpunkter i Sting 580S

Smarta lösningar ger dig ett mer problemfritt liv till sjöss

Förarbänk

Med en förarbänk får du fördelen att enkelt kunna fälla/vända ryggstödet vilket snabbt skapar en social plats för fika och du har en bra och enkel översikt över barnen som badar och rör sig på badplattformen. I förarplatsen har du också ett extra förvaringsutrymme och bagage.

Solbädden i fören: ett perfekt ställe för avkoppling på sommardagarna.

Nya Sting 580 S har ett stort och behagligt fördäck med gott om sittplatser både under körning och när båten ligger stilla i hamn. Den medföljande dynan skapar en bra sittplats i fören, samtidigt som den är formad på ett sånt sätt att du enkelt kommer in och ur båten trots att solbädden (som är extrautrustningen) är monterad. Trappstegen upp i fören döljer även de främre förvaringsutrymmena för fendrarna och ger en bra plats för mugghållare.

Galleri

Jag vill ha ett erbjudande på Sting 580S

[No renderer for phonenumber]

You can unsubscribe from these communications at any time. For more information on how to unsubscribe, our privacy practices, and how we are committed to protecting and respecting your privacy, please review our Privacy Policy.