Längd
611 CM
20 FT
Bredd
236 CM
7,7 FT
Vikt utan motor
650
1434 Lbs
Höjd på båt
174 CM
5,7 FT
Tankkapacitet
25 L
7 GAL
Upp till
90 HK
90 HK
Stamlängd
L
L
Antal personer
8
8
CE-kategori
C
C
Pris från
251 700 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Fäste för lindragare

Förtöjningspaket

Konsol med vindruta och metallram.

Lanternor

Låsbar aktertoft med förvaring

Manuell länspump

Självläns

Sting 600 PRO är storasyster till vår populära storsäljare 535 PRO. Med högre fribord och ett större däcksutrymme kan längre fisketurer i tuffare hav både upplevas och njutas. Båten är rymlig och praktisk med gott om plats och en båt som passar det mesta, även för fritidsbruk för en stuga. Med fästanordningar för svansar både framåt och bakåt ger Sting 600 PRO fiskälskare möjlighet att rigga båten precis som de vill. Här finns det också plats för två bensintankar i det rymliga förvaringsutrymmet i akterbänken, vilket ger dig ökad säkerhet till sjöss. Fören i Sting 600 Pro är utformad för att ge dig bra egenskaper i havet, samtidigt som du får mycket bra utrymme för bagage, fiskeutrustning eller material.

Cockpit och för

I cockpit är Sting 600 Pro gjord för att vara praktisk att använda. Vindrutan är stor och bred, och ger dig skydd mot vinden på både dina ben och överkropp. Båten levereras med styrbordets styrbord sida framåt, men kan också levereras med mittmonterad konsol akter, konsol styrbord akter eller dubbel konsol i fören på båten (alla dessa som tillval). Du hittar också uttag för laddning av telefonen om du vill. Styrposition kan utrustas med kartplotter / navigering där du också kan få ekolod som gör fisket enklare. Sätena är bra och om du väljer EVA -beläggningen i fören, på toften vid konsolen och akterbänken får du också en mjuk yta att sitta på eller arbeta på medan du fiskar eller transporterar.

Akterdäck

På akterdäcket på 600 Pro finns det gott om plats, här kan du ställa undan dina tinor, fiskenät eller annan fiskeutrustning, eller bagaget för frakt. Batteriet sitter i en separat lucka och huvudströmbrytaren sitter lätt åtkomligt utanför denna lucka. Sting 600 Pro kan levereras med en fast bränsletank eller portabel bränsletank, dessa finns i mitten av båten med åtkomst via en lucka i akterbänken. Båten kan också utrustas med sjövattenspolning på akterdäcket, om du väljer denna utrustning hittar du kopplingen i mitten av akterbänken precis ovanför självdräneringen (direkt ovanför golvet). Helt akterut på Sting 600 Pro finns ett förvaringsutrymme för rep och dragg (babordssida), samt en badstege som kan fällas ner, både från havet och från båten (även denna på babordssidan). Sting 600 Pro levereras med Mercury -motorer, väl anpassade för användning denna typ båt.

Galleri

Video