Längd
543 CM
17,8 FT
Bredd
225 CM
7,4 FT
Vikt utan motor
440
971 Lbs
Höjd på båt
160 CM
5,2 FT
Tankkapacitet
25 L
7 GAL
Upp till
50 HK
50 HK
Stamlängd
L
L
Antal personer
8
8
CE-kategori
C
C
Pris från
197 500 kr
12V strömuttag

Badstege

Bottenfärg

Fäste för lindragare

Förtöjningspaket

Konsol med vindruta och metallram.

Lanternor

Låsbar aktertoft med förvaring

Manuell länspump

Självläns

Sting 535 Pro är en båt där vi har betonat två viktiga element: stort och praktiskt golvutrymme, tillsammans med bra, smarta förvaringsutrymmen. 535 Pro är en allroundmaskin gjord för praktisk användning - bred och stabil med gott om plats för fiske och fiskeutrustning. Båten är byggd för användning i alla slags väder, oavsett om det är fint väder eller dagar med tuffare förhållanden. 535 Pro är populär både som en praktisk hyttbåt eller som en solid arbetsbåt. Det finns plats för två bensintankar i det rymliga vardagsrummet i akterbänken, vilket ger dig extra säkerhet till sjöss.

Cockpit och för

Bogsektionen i Sting 535 Pro kännetecknas av ett brett och rymligt golv, med gott om plats för passagerare, bagage eller fiskeutrustning. Båten har monteringsfästen som standard, anpassad för lindragare eller annan fiskeutrustning. I fören hittar du också ett stort stuvfack under bänken där du kan förvara utrustningen din torr. Du kan också välja EVA -skydd för bänken i fören, toften vid konsolen och på akterbänken, vilket ger dina passagerare en varmare sittplats och ger dig lättnad när du arbetar på fören och på aktern. Konsolen på Sting 535 Pro är bred och ger ett bra skydd mot vind, samtidigt som den är praktisk och översiktlig. Du kan beställa din 535 Pro med navigationsutrustning och sjövattenspolning för havsvatten med knapp på panelen i konsolen (och som enkelt kan anslutas till akterdäcket). Hur man rengör golvet 1-2-3 efter fisket, eller resor där det finns sand och liknande ombord. 535 Pro har också ett fäste för infästning av fiskeutrustning mitt på båtens babordssida.

Akterdäck

Båtens akterdäck är stort och öppet, och här har du möjlighet att stapla tinor, placera nät och andra fiskeredskap eller bagage. Akterbänken döljer ett separat batterifack med manövrering genom luckan framför akterbänken (här hittar du också huvudströmbrytaren utanför luckan). I huvudluckan i mitten av båten hittar du tillgång till en bränsletank. Helt akterut har du ett stuvutrymme för rep eller dragg, där detta är skyddat från vind. På babordssidan hittar du en badstege som enkelt fälls ut både från båten och direkt från havet.

Galleri